Natáčení Rychle a zběsile 7 bylo přerušeno

Paul Walker při natáčení FF6

Natáčení sedmého pokračování Rychle a zběsile bylo zrovna v polovině, když jsme se v sobotu v noci dozvěděli, že po autonehodě zemřela jedna z hlavních hvězd snímku Paul Walker. Z pochopitelných důvodů byla tedy produkce snímku odložena na dobu neurčitou. 

Paul Walker při natáčení FF6
Paul Walker při natáčení FF6

Producenti s režisérem Jamesem Wanem pak budou muset vyřešit, jak s projektem naložit v budoucnosti, když přišli o jednu z hlavních postav filmu. Momentálně však probíhala natáčecí přestávka. Ta ale měla zanedlouho skončit a celý tým se měl přemístit do Atlanty, kde své scény měl rozepsané i Paul Walker. Následovat měla vyjížďka do Abu Dhabi.

Studio Universal prozatím nezveřejnilo, jakých změn se dotkne celá produkce, stejně tak nebylo doposud vyvráceno datum premiéry, které byla původně stanoveno na 11. července 2014. Také nevíme, kolik scén stihl Paul Walker natočit a nebo kolik důležitých klapek na něj ještě čekalo.

V posledních hodinách se rovněž často hovoří, že film sice bude dokončen, ale měl by být posledním dílem celé série. Určitě by si to tak přála alespoň většina fanoušků Paula Walkera.