Nadílka fotek z nového Robocopa

Robocop míří do terénu

Určitě jste si již všimli, že novému Robocopovi věnujeme na našem webu hodně prostoru. Zařadili jsme jej do našeho podcastového vysílání, s chutí jsme představili tři upoutávky a také jsme snímek zařadili mezi 30 nejočekávanějších filmů roku 2014. A to všechno především kvůli jménu, které za projektem stojí. Režisér José Padilha poprvé vkročil do americké produkce a tak jsme docela zvědaví, jestli po premiéře 6. ledna budeme s nadšením psát i první ohlasy.

Robocop míří do terénu
Robocop míří do terénu

Příběh nás tradičně zavede do budoucnosti, přesněji roku 2029. Detroitský policista Alex Murphy je velmi těžce zraněn a jedinou možností, jak jej “zachránit”, je vzít to, co z něj zbylo a pomocí pokročilé technologie vytvořil napůl člověka a napůl robota. Po úspěšném pokusu se tedy Alex Murphy vrací do ulic města a opět je připraven zatočit s kriminalitou a setkat se i se svou rodinou. Ze své nové identity a záchrany života však dvakrát radost nemá.

V hlavních rolích Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Abbie Cornish, Jay Baruchel, Michael Keaton, Jackie Earle Haley a další.

[nggallery id=2]