Khaleesi potvrzena pro nového Terminátora

Emilia Clarke

Emilia Clarke a Brie Larson. Dvě ženy, které se ucházely o roli Sarah Connorové pro nového Terminátora. Tou šťastnější se nakonec stala Emilia Clarke, známá ze seriálu Hra o trůny, kde hraje blonďatou matku draků Khaleesi. V Terminátorovi pak vymění draky za Johna Connora, kterým se pravděpodobně stane Jason Clarke, herecká hvězda na velkém vzestupu.

Emilia Clarke
Emilia Clarke

Kromě jejich společného příjmení by se však naskytla další zajímavost. Emilia Clarke je totiž ve skutečnosti o necelých dvacet let mladší, než Jason Clarke a tak předpokládáme, že jejich vztah matky a syna bude silně prošpikován cestováním v čase.

Rebootovaný Terminátor ponese podtitul Genesis. Režírovat bude Alan Taylor (Thor: Temný svět), který již Emilii Clarke převelice dobře zná ze seriálu HBO Hra o trůny, kde Taylor hned několik epizod rovněž režíroval. Hodně se mluví také o návratu Arnolda Schwarzeneggera, který by se mohl vrátit do jedné ze svých nejslavnějších rolí. S novým filmem pak přijde na televizní obrazovky i nový seriál, který bude s filmovým Terminátorem úzce souviset. Premiéra snímku je prozatím stanovena na 1. července 2015.