Gal Gadot trénuje na roli Wonder Woman

Gal Gadot byla nedávno vybrána do role komiksové Wonder Woman, která se objeví v očekávaném filmu Batman vs. Superman. Spolu s tím se však rozhořela zajímavá diskuze, zda vůbec tato velmi sympatická herečka pasuje do role princezny z Themysciry. Gal Gadot prý momentálně navštěvuje pravidelně fitcentra a posilovny, aby byla na svoji roli náležitě připravená.

Krásná izraelská herečka si získala fanoušky především díky své roli v sérii Rychle a zběsile
Krásná izraelská herečka si získala fanoušky především díky své roli v sérii Rychle a zběsile

V krátkém rozhovoru pro izraelskou televizní show Good Evening with Gai Pine pronesla následující: „Zrovna začínám svoji fyzickou přípravu pro roli Wonder Woman. Jde o velmi náročný trénink plný Kung-Fu, kickboxu, Jiu-Jitsu, šermování a tak dále. Chystám se nabrat hodně svalové hmoty.“ Mnoho fanoušků a rejpalů po celém světě této herečce vytýkalo právě její hubenost a vyzáblost. Podle mého názoru však do role ikonické hrdinky zapadne perfektně. To, že postrádá pár kilogramů ještě neznamená, že se nedokáže pořádně porvat – což jsme u ní mohli vidět v Rychle a zběsile.

A jak se vůbec tato izraelská umělkyně dostala k roli Wonder Woman? „Byla jsem akorát na cestě na natáčení do Los Angeles. Přistávala jsem v New Yorku a zrovna mi zavolal můj agent Hadass Lichtenstein. Řekl mi pouze: ‚Wonder Woman!‘ a já na to: ‚Cože?‘ Potom mi řekl, že ta role je moje a že je to také velké tajemství, které ještě neví ani novináři. Byla jsem tak nadšená, že jsem tomu nemohla uvěřit a jen jsem křičela štěstím do telefonu. To byl ale trochu problém, protože to letadlo bylo izraelské a na jeho palubě není moc dobré křičet a vydávat hlasité zvuky, které by mohly někoho vyděsit. V New Yorku jsem pak byla na hotelu úplně sama a pořád jsem se cítila jak ve snu. Pamatuji si zřetelně, jak jsem ležela na posteli a sháněla se po šampaňském, abych tento úspěch oslavila.“

Batman se Supermanem a také s Wonder Woman vlétnou společně do kin v červenci 2015 pod režijní taktovkou Zacka Snydera.