Batman vs. Superman: Jason Momoa další posilou?

Jason Momoa

Opravdu jde stále o pokračování Muže z oceli? Nepojmenovaný sequel Batman vs. Superman totiž hlásí jednoho hrdinu za druhým a konkurzům určitě jedno neodzvonilo. Po obsazení Batmana a Wonder Woman se do party může přidat i Jason Momoa, známý především jako Khal Drogo ze seriálu Hra o trůny. Prozatím však nevíme, o jakou roli se herec uchází, avšak kolují zvěsti o dvou postavách, které mohou býti ve hře.

Jason Momoa
Jason Momoa

Některé zdroje uvádí, že se může jednat o Doomsdaye, kryptonskou hordu svalů a bezcitného zabijáka, který dokázal zabít Supermana v komikse z roku 1992 „The Death of Superman“. Jinde se pro změnu uvádí Martin Manhunter, mimozemšťan s telepatickými schopnostmi a člen Justice League, který umí nadále například létat a být neviditelný. Tak či tak by určitě bylo Momou zajímavé sledovat v roli hrdiny i záporáka filmu.

Superman vs. Doomsday
Superman vs. Doomsday

Jason Momoa za sebou nemá zrovna oslnivou kariéru. Vstupenkou do popředí se stala až zmiňovaná role ve Hře o trůny. Následovala role Barbara Conana v divácky velmi odsuzovaném remaku Marcuse Nispela či role v neslaném a nemastném akčním thrilleru se Sylvestrem Stallonem Jedna mezi oči.

Martin Manhunter
Martin Manhunter

Batman vs. Superman (Muž z oceli 2) vlétne do kin 16. července 2015. Režíruje opět Zack Snyder podle scénáře Davida S. Goyera. V hlavních rolích Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Gal Gadot, Diane Lane a další.