Warcraft a Mumie až v roce 2016!

Warcraft

Je to velká škoda, že si na filmový Warcraft budeme muset počkat o něco déle. Dalo se to ale předpokládat. Přeci jen, snímek měl vyrazit do kin 18. prosince 2015, ve stejný den, kdy měla do kin zavítat i sedmá epizoda Star Wars.

Warcraft
Warcraft

Týden před Vánocemi 2015 tedy nebude ve znamení dvou nejočekávanějších titulů posledních let. Disney navíc své datum označilo za oficiální a jasnou věc, s čím sice režisér J.J. Abrams a jeho tým moc nesouhlasí, tudíž bylo jen otázkou času, kdy studio Universal z boje vycouvá. Možná za tím stojí i náročnost celého projektu, kdo ví. Nicméně fantasy Warcraft uvidíme až 11. března 2016, tedy zhruba o čtvrt roku později, než bylo původně plánováno.

Andres Muschietti
Andres Muschietti

Své datum premiéra dostala i nová Mumie, kterou natočí Andres Muschietti, tvůrce hororu Máma. Podle všeho se tentokrát bude příběh odehrávat v současné době a čeká nás temná hororová podívaná, ve které pochopitelně nebude chybět adrenalin a velké dobrodružství. S novým restartem série se tak můžeme těšit i na naprosto novou hereckou sešlost. Ta do kin zamíří 16. dubna 2016.