Video: Sacha Baron Cohen „zabil“ seniorku na předávání Britannia Awards

Britannia Awards, označováno také jako most mezi Hollywoodem a britskou produkcí, jednodušeji pak BAFTA Los Angeles, mají za sebou docela nudný ceremoniál. Tedy nuda byla jen do té doby, než na pódium přišel Sacha Baron Cohen, známý to provokatér, skvělý herec a v neposlední řadě kontroverzní komik. 

Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen

Jednou z kategorií, která se na Britannia Awards vyhlašuje, je „Charlie Chaplin Britannia Award for Excellence in Comedy“. Ocenění si měl tento rok vyzvednout právě Sacha Baron Cohen, přímo od starší ženy Grace Coddington, která byla v programu uvedena jako jediná doposud žijící herečka pamatující Chaplinův němý snímek „City Lights“ z roku 1931. A co víc, Grace si v něm zahrála pětiletou holčičku. Dojemná atmosféra se tedy rázem dala krájet.

Sacha Baron Cohen od Grace dostal slavnou Chaplinovu hůlku a rozhodl se znavenému publiku lehce rozproudit krev v žilách. To ale ještě nikdo netušil, že Cohenovo taneční číslo má infarktovou pointu, která zvedla ze židlí celý sál v Beverly Hilton Hotel, kde akce probíhala.

Knoxvillův Bad Grandpa rázem ztratil své kouzlo :-D.

httpv://youtu.be/lnRbxIHi9zw