Trailer #5: Hunger Games: Vražedná pomsta (2013)

Týden před premiérou režisér snímku Hunger Games: Vražedná pomsta zveřejnil nový trailer s podtitulem „rebel“. Podívejte se.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Snímek tentokrát režíruje Francis Lawrence (Já, legenda), ale nedejte na první dojem. Shoda příjmení s hlavní herečkou Jennifer Lawrence je úplně náhodná.

Katniss (Jennifer Lawrence) a Peeta sice zvítězili v 74. ročníku Hunger Games a vrací se domů, ale ta nejtěžší zkouška je teprve čeká. Budou čelit pomstě mocných, kvůli svému vzdoru proti všemocnému Kapitolu. Vítězství není ale všechno, musí odejít se svojí rodinou, blízkými přáteli a zúčastnit se turnaje vítězných okresů, respektive jubilejního 75. výročí Hunger Games. Vše bude mít pod kontrolou prezident Snow. Druhá část bude klást větší důraz na politickou situaci v tomto světě a slibuje velkou dramatičnost – revoluci.

Hodnocení traileru

Absolutně poslední trailer vsadil na příběh a drama, což nebyl špatný nápad, spíše bravurní tah. Silná dávka zoufalství, beznaděje a útlaku nás skoro dohání k depresi. Tato ukázka dala najevo, že nechtějí nalákat jen na akční scény s trochou dramatičnosti, ale i na pořádný příběh v této temné a nelehké době. Připravte se, přichází revoluce!

Předchozí trailery s pořadovými čísly #1#2#3, #4 přehrajete po kliknutí na odkaz. Snímku bychom se v našich kinech měli dočkat 21. listopadu 2013.

httpv://youtu.be/uDoHHXEXUPo