Trailer #2: RoboCop (2014)

Remake RoboCopa vydává další ukázku. Pokud jste neviděli ještě ani jednu, tak na nic nečekejte a pusťte si nejnovější ochutnávku z připravovaného akčního filmu.

RoboCop
RoboCop

Snímek režíruje José Padilha, který už má na svém kontě první a druhý díl Elitní jednotky.

Děj nás zavede do budoucnosti a přímo do roku 2029, kde nadnárodní společnost OmniCorp má důležitou roli při výběru robotů, kteří vyhrávají USA všechny války po celém světě a nyní nastal čas dovést tuto technologii na domácí půdu. V hlavní roli se objeví Joel Kinnaman, který je milující manžel, otec a velmi dobrý policista, ale brzy je smrtelně zraněn. Naneštěstí mu robotická společnost zachrání život svojí technologií. Do města se ale nevrací jako smrtelník Alex Murphy, nýbrž jako RoboCop.

Hodnocení traileru

Konečně! Tentokrát jsme dostali plnohodnotnou akční upoutávku, které jsme se minule nedočkali. Pár nových scén přibylo a i několik výrazně lepších střihů. Remake tímto trailerem upoutává lepším dojmem, ale jak asi dopadne výsledný film? O tom můžeme zatím jen spekulovat.

Premiéry bychom se měli dočkat 6. února 2014. Předchozí trailer si můžete pustit zde. V hlavních rolích Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Abbie Cornish, Jay Baruchel a další.

httpv://youtu.be/2W515-tY40c