Trailer #2 a #3: Muppets Most Wanted (2014)

Slavní Mupeti se opět vrací na scénu. Tentokrát procestují téměř celou Evropou, aby vyprodali několik slavných divadel a předvedli, co v nich je. Shodou okolností se však dostanou do malérů s místními gangstery a zapletou se tak do vyšetřování s mezinárodní kriminálkou. Jde o pokračování filmového hitu z roku 2011.

Muppets Most Wanted
Muppets Most Wanted

Tvůrci vypustili naráz dvě upoutávky, jednu pro americké publikum a druhou pro zbytek Evropy. Obě překypují skvělým humorem, přesto se nemůžeme zbavit pocitu, že to nejlepší z filmu Muppets Most Wanted máme už za sebou. Snad se ale pleteme a hudební čísla budou třeba stát za to.

V druhém pokračování se objeví opravdu hollywoodská esa. Příležitost zahrát si po boku tak slavného kultu, kterým Mupeti opravdu jsou, neodmítli herci Tom Hiddleston, Christoph Waltz, Debby Ryan, Danny Trejo, Tina Fey, Ray Liotta, Ricky Gervais, Usher Raymond, Frank Langella, Til Schweiger a mnoho dalších.

Světová premiéra je plánovaná na 21. března 2014. Na Slovensku pravděpodobně už o den dříve, u nás prozatím nebyl stanoven oficiální termín. Snímek opět režíruje James Bobin.

httpv://youtu.be/ZGEf7P_DXK4

httpv://youtu.be/FV5x6QMuYjg