Trailer #1: Noe (2014)

Po včerejší trailerové ochutnávce přichází na řadu konečně dlouho očekávaná upoutávka k biblickému eposu Noah režiséra Darrena Aronofskyho. V hlavní roli se představí Russell Crowe.

Russell Crowe jako Noe
Russell Crowe jako Noe

Podle informací ze zákulisí filmu můžeme očekávat, že se snímek nebude striktně držet své biblické předlohy. Režisér Aronofsky chtěl natočit svůj nejdražší projekt zcela podle svého uvážení a tak si od studia nenechal ani v ničem radit, přesto, že se s ním produkční společnost v mnoha detailech rozcházela. Jestli nakonec udělal dobře a zda se Noemu podaří zachránit živočišné druhy před přicházející potopou, to budeme moci posoudit 27. března 2014, kdy Noe vplouvá do kin.

Scénář napsali Darren Aronofsky společně s Johnem Loganem, autorem scénářů ke Skyfall, Gladiátorovi, Hugovi a jeho velkému objevu a mnoha dalším slavným kouskům. Hudbu sloužil Aronofskyho dvorní skladatel Clint Mansell. Ve vedlejších rolích pak Jennifer Connelly, Logan Lerman, Douglas Booth, Emma Watson, Ray Winstone, Anthony Hopkins a další.

Jak se vám líbí první trailer?

httpv://youtu.be/FRTlT3DEydU

Update: Pozor, Paramount Pictures vypustili do světa i mezinárodní trailer s novými záběry! Podívat se na něj můžete přímo zde:

httpv://youtu.be/0xIPyh2GylI