Trailer #1: Maleficent (2014)

Fantasy snímek Maleficent přichází s úplně prvním  trailerem. V hlavní roli skvěle nalíčená Angelina Jolie. Podívejte se.

Angelina Jolie
Angelina Jolie

Fantasy Maleficent režíruje neznámý Robert Stromberg, přičemž se o tento snímek zajímal Tim Burton nebo Guillermo del Toro. Robert se ale může pochlubit dvěma Oscary za triky ve snímcích Avatar a Alenka v říši divů.

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic se Sněhurkou a lovcem ukázali jiný pohled na pohádky. Byly natočeny v ostřejším podání a nyní se toho dočkáme i u Maleficent. Akorát místo sourozeneckých zabijáků a vytrvalé Sněhurky přijde na řadu Šípková Růženka. Překvapením může být jen to, že hlavní postavu bude zaujímat čarodějnice Maleficent (Angelina Jolie), nikoli Růženka, jak by se z prvního pohledu mohlo zdát.

Hodnocení traileru

Něco tomu chybí. Sice patřičné kouzlo to má, ale není to ono. Chybí tomu pořádná šťáva. Stromberg sice má na kontě dva Oscary za triky, ale v režisérské pozici je naprostým nováčkem. Tento trailer toho moc neprozrazuje a ani moc neukazuje. Že by to bylo schválně nebo jen nechtějí vyložit všechny esa z rukávu? Tak či tak si budeme muset počkat na novou ukázku, která snad toho přinese více.

Premiéry bychom se měli dočkat 19. května 2014. V hlavních rolích Angelina Jolie, Juno Temple, Elle Fanning, Sharlto Copley a další.

httpv://youtu.be/thkP2dA5cAE