Titulky: Lego Star Wars: Yoda Chronicles (2013)

Lego Star Wars: Yoda Chronicles

Darth Sidious, hrabě Dooku a generál Grievous přicházejí s dalším zákeřným plánem na zničení Republiky. Podaří se Yodovi, jeho Padawanům a dalším Jediům zabránit zlotřilým Sithům v jejich plánu? Ne, do dalšího dílu Star Wars VII si vážně ještě musíme počkat minimálně do léta 2015, ale už teď se můžeme podívat, jak se povede jejich menší kostičkované verzi v sérii Lego Star Wars s titulem Yoda Chronicles.

Lego Star Wars: Yoda Chronicles
Lego Star Wars: Yoda Chronicles

Ve dvou dílech se Yoda a jeho společníci pokusí zastavit v použití nové Sithské zbraně. Dozvíme se, jestli Jediové konečně přijdou na to, kdo že je tím tajemným Sithským lordem. Anakin Skywalker nám opět předvede, jak je připraven nastolit rovnováhu síly. A nebyly by to Star Wars bez věčně stěžujícího si C-3PO s jeho věrným  přítelem R2-D2. V Yoda Chronicles vás čeká akce, napětí, komedie, parodie a dokonce si dělání srandy ze sebe sama. To vše si užijete pod taktovkou LucalFilm.

Rozhodně to není jen pro ty nejmenší, ale spíš pro fanoušky Star Wars, kteří se v téhle sérii alespoň trochu vyznají. Před pár dny byla dokonce na Cartoon Network odvysílána  3. epizoda, ale na internetu se ještě bohužel neobjevila.

Doufám, že si užijete titulky i samotné video , než se na nás vřítí další pokračování Star Wars VII v roce 2015 nebo o rok dřív film Lego Movie. Titulky jsou na 3 verze. První je DVDRip, který obsahuje obě epizody naráz. Další verze je DVDRip k oběma dílům samostatně a poslední verze je k HDTV, taky k oběma dílům samostatně.

Děkuji všem předem za vaše komentáře. Veškeré úpravy a přečasování na novější verze si provedu sám. Přeji příjemnou zábavu.

[wpdm_file id=45]