Teaser Trailer #2: Sherlock – 3. série (2014)

Už 19. ledna skončí nekonečné čekání na třetí sérii televizního Sherlocka Holmese. Novodobá verze slavného detektiva v hlavní roli s Benedictem Cumberbatchem a Martinem Freemanem jako Johnem Watsonem si získala po celém světě mnoho příznivců a ti jsou jistě netrpěliví, s jakým stylem nová řada nastoupí. Dočkáme se hned vysvětlení Sherlockovo „zmrtvýchvstání“, nebo se budeme touto záhadou probírat po celé tři devadesátiminutové epizody, které utvoří kompletní sezonu? Nechme se překvapit.

Benedict Cumberbatch a Martin Freeman
Benedict Cumberbatch a Martin Freeman

Nová upoutávka v sobě sice nese hned několik nových a zajímavých záběrů, nicméně něčeho konkrétního se ani zdaleka nedočkáme. Během pauzy mezi jednotlivými sériemi se v různých internetových diskuzích rozvíjela jedna bláznivá teorie vysvětlení konce druhé řady za druhou, a pokud si libujete v užívání hashtagů, tak vězte, že si na Twitteru pod „SherlockIsNotDead“ nebo „SherlockLives“ přijdete na své.

BBC živí kult kolem Sherlocka opravdu poctivě i ve svých ostatních pořadech (narážka na Benedicta Cumberbatche v poslední epizodě Doctora Who) a i když bude nová řada podle předlohy A. C. Doylea postrádat zásadního režiséra předchozích epizod – Paula McGuigana – tak se bude zcela jistě jednat o jednu z hlavních televizních událostí následujícího roku.

httpv://youtu.be/4Vq4s8n8vxw