Šéfové na zabití 2 posilují

Šéfové na zabití

Posilují o nová jména a zároveň už natáčí, první klapka totiž padla v Los Angeles. Vrátí se všichni hlavní protagonisté z minulého dílu, tedy Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Jamie Foxx i Kevin Spacey. Druhé pokračování převzal režisér Sean Anders, který napsal scénář pro letošní pohodovku Millerovi na tripu. Mezi jeho natočenými filmy byste pak našli Sex Drive a sandlerovku Můj otec je šílenec.

Šéfové na zabití
Šéfové na zabití

Šéfové na zabití ale nabídnou více novinek, než jen nového režiséra a nové tváře v podobě Christopha Waltze (Nespoutaný Django) a Chrise Pinea (Star Trek do temnoty). Změnu můžeme čekat i v hlavní příběhové linii, což pro nás znamená, že se tvůrci chtějí vyvarovat syndromu druhé Pařby (Pařba v Bangkoku). Trojice kamarádů, Nick, Dale a Kurt si totiž uvědomila, že nejlepší práce je ta, ve které se stanou šéfy sami sobě. Proto se rozhodnou podnikat ve svém vlastním byznyse. Jejich noví vyčůraní investoři (Waltz a Pine) mají však s podnikem nekalé plány a tak se šéfové rozhodnou, že jednomu z investorů ukradnou dospělého syna a vrátí ho jen v případě, když získají ztracenou kontrolu nad svými plány.

Christoph Waltz a Chris Pine
Christoph Waltz a Chris Pine

Na scénáři se podílí tvůrci Millerovi na tripu (Sean Anders a John Morris) a Zataženo, občas trakaře 2 (John Francis Daley a Jonathan Goldstein). Druzí jmenovaní napsali scénář i k jedničce. Snímek bychom měli v kinech vidět 28. listopadu 2014.