Pro dalšího Wolverina jsou v plánu velké věci, tvrdí Hugh Jackman

Hugh Jackman

S blížícím se vydáním Wolverina na DVD a Blu-Ray (u nás 27. listopadu) slýcháváme o mutantovi s adamantovými drápy docela často. Před pár dny bylo totiž ohlášeno, že další sequel opět zrežíruje James Mangold. A to znamená, že jsou ve Foxu s nejnovějším dobrodružstvím Wolverina docela spokojeni. Celosvětově vydělal něco málo přes 400 milionů dolarů, na nejslavnějšího X-Mena se to však oku laika může zdát poměrně málo… Nicméně v nedávném rozhovoru se Hugh Jackman o dalším díle Wolverina už trochu rozpovídal.

Hugh Jackman
Hugh Jackman

„Minulou noc jsem si volal s Jamesem Mangoldem. Máme několik skvělých nápadů, o kterých vám umírám touhou něco říct. To bych ale prozradil tajemství, co není ještě úplně zformované.“

Jackmanovi končí smlouva se studiem po X-Men: Budoucí minulost. Sám herec je však připraven projednat nové možnosti o prodloužení. „S Jamesem do toho chci jít ještě jednou, stejně tak s producentkou Lauren Shuler-Donner. Tahle spolupráce pro mě byla obrovskou zkušeností. Na Wolverina jsem ohromně pyšný“.

Dále pak Jackman poznamenal, že se s autory dalšího filmu nehodlají do projektu pouštět s načatou myšlenkou. „Nechci se do ničeho pouštět, dokud tady nebude důvod, abychom další díl natočili. Postavu Wolverina miluju, je jako můj nejlepší kamarád. Nechci, abych ho já nebo fanoušci brali jako samozřejmost. Myslím, že máme velkou šanci udělat něco fakt suprovýho, musí to být skvělé. To je to, na čem teď pracujeme.“

X-Men: Budoucí minulost vchází do kin 22. května 2014. Hugh Jackman se například objeví i v dalším sci-fi filmu Chappie režiséra Neilla Blomkampa (Elysium). To ale až pravděpodobně za dva roky.