Marvelovku Jessica Jones napíše autorka Dextera

Jessica Jones a Luke Cage

Jessica Jones je jednou ze čtyř hrdinů, které chystá Marvel převést na televizní obrazovky, přesněji pak na populární streamovací službu Netflix. A stejně jako v případě Daredevila, který získal poměrně kvalitního scénáristu, nemůžeme nic namítat i na budoucí autorku Jessicy Jones.

Jessica Jones a Luke Cage
Jessica Jones a Luke Cage

 

Jde o scénáristku a producentku Melissu Rosenber, která například stojí za televizním hitem Dexter. Melissa byla navíc s projektem spojována i před několika roky, Marvel nakonec ale přichází se superhrdinkou až nyní. Stejně jako v případě dalších nových postav, i Jessica Jones pravděpodobně dostane 13 epizod, které vypuknou v roce 2015. Poté by se všichni měli ukázat v jednom společném projektu nazvaném Defenders, takové menší verzi Avengers.

Jessica Jones získala v komiksu superschopnosti po chemické nehodě. Uvádí se, že má nadlidskou sílu, je téměř nezničitelná a dokáže létat v podzvukové rychlosti. Kromě toho, že je strašně sexy, je také skvělou vyšetřovatelkou a reportérkou. Jejím partnerem je Luke Cage, další plánovaný hrdina pro Netflix. Prvně jsme ji mohli spatřit v prvním vydání komiksu Alias z roku 2001.