Kdy uvidíme Fantastickou čtyřku, Assassin’s Creed a The Secret Service?

Assassin's Creed

Už jste slyšeli, kolik očekávaných filmových projektů dorazí v roce 2015? Kromě dvojky Muže z oceli, Avengers: Age of Ultron, adaptace Warcraftu, sedmé epizody Star Wars, Jurského světa, Terminátora 5, marveláckého Ant-Mana a mnoha dalších, dorazí i restartovaná Fantastická čtyřka, filmová adaptace videohry Assassin’s Creed a novinka Matthewa Vaughna, rovněž komiksovka, The Secret Service.

Assassin's Creed
Assassin’s Creed

Studio 20th Century Fox navíc zveřejnilo data, kdy v kinech spatříme poslední tři jmenované tituly. Fantastická čtyřka režiséra Joshe Tranka (Kronika) zavítá do amerických kin 19. června 2015. Assassin’s Creed, doposud bez režiséra, za to s Michaelem Fassbenderem na palubě, pak studio přesunulo z konce června na 7. srpna 2015. Film Matthewa Vaughna The Secret Service se také přesouvá, a to z listopadu 2014 až na 6. březen 2015. Nezbývá než doufat, že se naši distributoři nezpozdí.

Datum premiéry oznámil také jeden z Herkulů příštího roku, konkrétně ten s názvem Hercules: The Legend Begins v rukách Rennyho Harlina. Film vejde do kin 7. února 2014.

O rok dopředu se rovněž posouvá Emmerichův Den nezávislosti 2. Původně jsme si měli na snímek zajít už 3. července 2015, sequel uvidíme ale až 1. července 2016.

Když už jsme tu zmínili neskutečně nabitý rok 2015, na který film se v onom roce těšíte nejvíc? Nutno ale dodat, že rok 2014 nebude o nic chudší. Už brzy plánujeme vypustit článek s nejočekávanějšími snímky příštího roku.