Jonah Hill a Emma Stone jako Krotitelé duchů?

Krotitelé duchů

Dvoudílné pokračování slavné fantasy komedie Krotitelé duchů se opravdu dočká třetího dílu. Jen pořádně nevíme kdy. Celý projekt totiž sužují samé problémy – scénář měl spousty nedostatků a tak se muselo přepisovat, Bill Murray neměl zájem v novém díle účinkovat. Možná se ale blýská na lepší zítřky. Jonah Hill a Emma Stone totiž dostali nabídky k rolím a tak vše nasvědčuje tomu, že se projekt posunul z bodu nula.

Krotitelé duchů
Krotitelé duchů

Podle všeho se postava Jonaha Hilla jmenuje Jeremy, Emma Stone si střihne dívku Annu. Nové dobrodružství Krotitelů duchů by se pak mělo točit kolem nového sboru, kterému šéfuje trio starých známých z předchozích dvou dílů, tedy Dan Aykroyd, Harold Ramis a Ernie Hudson. Jonah Hill a Emma Stone se tak pravděpodobně stanou novou sílou omlazených Krotitelů duchů. Nastat také může, že postavy Jeremy a Anna jsou již dospělými dětmi zmíněného tria bývalé jednotky.

Jonah Hill a Emma Stone
Jonah Hill a Emma Stone

Bill Murray stále na svém rozhodnutí nic nezměnil, přesto mu producent Dan Aykroyd sdělil, že na nabídku může kdykoliv kývnout. Role by pro něj totiž byla.

Režírovat by měl opět Ivan Reitman podle původního scénáře Gena Stupnitskyho a Leeho Eisenberga (Rok jedna), přepsaného pak Etanem Cohenem (Muži v černém 3). Film by pravděpodobně mohl zavítat do kin už v roce 2015, v hlavních rolích se představí Sigourney Weaver, Anna Faris, Eliza Dushku, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Annie Potts, Ernie Hudson a další.