James Mangold natočí dalšího Wolverina

Hugh Jackman

20th Century Fox si už brousí zuby na další sólové pokračování oblíbeného mutanta Wolverina. Půjde tak o osmé účinkování Hugha Jackmana ve své doposud nejslavnější roli, pokud tedy počítáme i blížící se pokračování První třídy X-Menů s podtitulem Budoucí minulost. Dalšího Wolverina navíc opět zrežíruje James Mangold, který letos postavu s adamantiovými drápy provětral v japonském stylu. Kam Wolverine zavítá tentokrát, to prozatím Foxové drží pod pokličkou.

Hugh Jackman
Hugh Jackman

Wolverin Jamese Mangolda se stal vůbec druhou nejvýdělečnější věcí z univerza X-Men. Studio vydělalo celosvětově 413 milionů dolarů a snímek se tak zařadil těsně pod dominující Poslední vzdor, který paradoxně patří v očích mnoha fanoušků série k tomu nejhoršímu, co se objevilo na stříbrném plátně. X-Men: Poslední vzdor se pak zastavilo u čísla 459 milionů dolarů.

V současné době se rozhoduje, zda James Mangold dostane i zelenou k sepsání scénáře. Hlavní slovo v tomto případě bude mít producentka Lauren Shuler Donner. O dalších novinkách vás budeme informovat.