Jackie Earle Haley se ucházel o roli v Batman vs. Superman

Jackie Earle Haley

Kdo bude záporák první celovečerní hrané komiksovky, kde se střetnou dva nejslavnější komiksoví superhrdinové? Tak to pořád nevíme, klidně jich ale nakonec může být víc. Lehce napovědět by nám však mohla tato horká aktualita. Podle chlapců z Latino-Review byl prý na zkouškách u režiséra Zacka Snydera Jackie Earle. Ten, který si ve Watchmanech střihl roli Rorschacha, maskovaného anti-hrdinu. Nakonec ale schůzka nedopadla moc dobře a Haley na konkurzu příliš nezaujal, tudíž roli nedostal. 

Jackie Earle Haley
Jackie Earle Haley

Při pohledu na Jackieho Haleye se pravděpodobně všem jako první vybaví role pro záporáka. Navíc s holou lebkou by to byl hotový Lex Luthor. Internetem se ale snáší i jména jako Hugo Strange nebo trošku překvapivě Alfred Pennyworth. Je pravda, že Jackie Earle Haley má teprve 52 roků, ve skutečnosti by mu ale mnozí tipovali více. Dokážete tedy odhadnout, kvůli které roli šel Haley zkusit k Wanerům své štěstí? Kdo by vám na něj seděl?

Pokud máte Jackiho celkem rádi, smutnit zas tak moc nemusíte, nedávný Freddy Krueger se příští rok objeví v očekávaném remaku Robocopa.