Hvězda Strážců Galaxie míří do Jurského světa

Jurský svět

Chris Pratt roste v Hollywoodskou hvězdu. Vidět jsme ho mohli například v 30 minut po půlnoci nebo Moneyballu. Příští rok pak namluví lego postavičku v animáku LEGO® příběh (Lego: The Movie) a samozřejmě nebude chybět v očekávané marvelovce Guardians of the Galaxy režiséra Jamese Gunna, kde si střihne hlavní roli hrdiny Star-Lorda. No a ve velkém filmu ho pravděpodobně uvidíme i v roce 2015. Podle všeho je hlavním adeptem na titulní roli v Jurském světě.

Chris Pratt
Chris Pratt

Jedna role se prý našla i pro Irrfana Khana. Ten se mihl v Amazing Spider-Manovi, ve větší roli se pak předvedl v Pí a jeho život. Společně s Chrisem Prattem by se tak mohl přidat k již obsazeným mladým tvářím Nicku Robinsonovi a Tyovi Simpkinsovi (klučina z Iron Mana 3). Potvrzená je již také Bryce Dallas Howard (50/50, Černobílý svět). Naopak z posádky vypadl Josh Brolin, o kterém se v souvislosti s Jurským parkem hovořilo v minulých týdnech.

Irrfan Khan
Irrfan Khan

Jurský svět bude již čtvrtým pokračováním slavné filmové série. Steven Spielberg se vrátí coby producent, režírovat bude Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) podle scénáře Dereka Connollyho (rovněž Safety Not Guaranteed). Snímek uvidíme v kinech od 12. června 2015.