Erotických 50 odstínů šedi v té nejhříšnější verzi?

Jamie Dornan a Dakota Johnson

Adaptace erotického světového bestselleru, 50 odstínů šedi, dorazí do kin až na Valentýna 2015. Všechny fanynky tohoto čtiva se ale pomalu mohou radovat. Film 50 odstínů šedi totiž má šanci dorazit do kin v „eRkové“ i NC-17 verzi. O informaci se podělila producentka projektu Dana Brunetti s tím, že natáčení proběhne, jakoby šlo o NC-17, následně se však snímek ostříhá a půjde do kin jako R. Není to ale úplně poslední slovo.

Jamie Dornan a Dakota Johnson
Jamie Dornan a Dakota Johnson

„Bude to eRko. Samozřejmě, že to musí být eRko. Podle mě si myslím, že by bylo opravdu skvělé, kdybychom měli verzi eR i NC-17, kterou bychom vypustili do kin třeba o několik týdnů později. Pochopitelně to ale neznamená, že to tak musí být. Všichni by tak mohli ale jít na „eRko“ a kdyby se divákům film líbil, zašli by si třeba příště i na odvážnější verzi, kterou by NC-17 opravdu bylo.“

„Bylo by to skvělé i pro studio, které by tak mohlo zdvojnásobit svůj výdělek… Také slýcháváme od fanoušků předlohy, že to chtějí hodně hříšné a co nejvíce podobné knížce. My to chceme povýšit, ale zároveň udělat čtenářům radost.“

Film zrežíruje Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) podle scénáře Kelly Marcel (seriál Terra Nova). V hlavních rolích pak Jamie Dornan, Dakota Johnson, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle a další.

Natáčení snímku bylo sice na chvíli odloženo, po internetu však už kolují první propagační fotografie. Mrkněte na galerii.

[nggallery id=11]