Dorazí Trailer k Nolanově sci-fi Interstellar společně s druhým Hobitem?

Je to velmi pravděpodobné. Podle tvrzení jednoho z členů serveru Interstellar-Movie, který má kontakty s jednou z mezinárodních poboček Warnerů, je to prý hotová věc. Sám o tom informoval na svém Twitteru a zároveň uvedl, že Warner Bros. tuhle informaci oficiálně potvrdili. Co by také mohlo hrát do karet, je fakt, že poslední filmy Christophera Nolana svůj debutující trailer uvedly v kinech vždy, když se Warneři snažili nalákat největší možný počet diváků. Tudíž byly upoutávky přiděleny vždy ke snímkům, u kterých se předpovídala obrovská návštěvnost.

Christopher Nolan
Christopher Nolan

První Teaser Trailer k filmu Temný rytíř povstal byl například uveden při projekcích posledního Harryho Pottera, Počátek byl pro změnu přidělen k hitu Hanebný pancharti. Proto existuje velká šance, že se prvních záběrů z Interstellar dočkáme při vstoupení druhého Hobita do kin, zvlášť, když po internetu kolují zvěsti, že jedna z mezinárodních poboček studia tuhle informaci potvrdila. Na druhou stranu se však neočekává, že bychom se dočkali prologu, který už tak trochu tradičně Nolan zavedl jako „předskokana“ v kinech IMAX pro svou trilogii Temného rytíře. Hobit: Šmakova dračí poušť pak celosvětově dorazí do kin 11. prosince 2013, což by tedy mohlo být datum vydání i prvního teaseru k Interstellar.

Hvězdně obsazené sci-fi Interstellar se v těchto dnech stále natáčí. Přesto, že oficiální synopsi snímku známe už několik měsíců, stále pořádně nevíme, čeho budeme svědky při premiéře naplánované na 7. listopad 2014. Co ovšem víme na sto procent, je účast hudebního skladatele Hanse Zimmera a vskutku hvězdného obsazení – Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain, Casey Affleck, Bill Irwin a Matt Damon.

Pro představu, kolik toho první teaser může prozradit, přidávám první upoutávky k filmům Počátek a Temný rytíř povstal.

httpv://youtu.be/_5VDKVqvo8M

httpv://youtu.be/kqF8lcKTLw0