Captain America: Winter Soldier (2014) – Na internet uniklo 5 minut z filmu!

První trailer k druhému pokračování Captaina Americy nás pěkně navnadil. Který trailer k současným Marvelovkám však tohle nedokáže, že? Nicméně na internet se dostalo dalších pět minut z filmu, které je v těchto dnech možné spatřit v kinech IMAX před každou projekcí druhého Thora, pokud tedy zvolíte jeho 3D verzi. V pražském IMAXu nejspíše tuhle ochutnávku z druhého prvního Avengera ale nečekejte. Budeme však rádi, kdyby nás někdo vyvedl z omylu.

Captain America
Captain America

Jde o klasický kinorip, kde se kamera hodně třepotá a kromě zvuku filmu jsou k nepřeslechnutí i divácké ohlasy. K vidění je ale docela šikovně natočená rvačka ve výtahu, kterou známe z prvního traileru, zde ji však spatříme celou. V druhé polovině ukázky se pak střídají nové záběry s těmi starými, které opět bylo možné vidět v oficiálním traileru. Poslední vteřiny pětiminutovky jsou však perfektní, stejně tak i padouch Bucky Barnes.

Captain America: Winter Soldier dorazí do kin 3. dubna 2014. Snímek režíruje duo Anthony Russo a Joe Russo, v hlavních rolích Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Robert Redford a další.