Bude nový Batman ovládat roboty z pohodlí své jeskyně?

Superman vs. Bat Robot

O novém Batmanovi v podání Zacka Snydera jsme slyšeli už mnoho. Podle všeho nás čeká utrápený Bruce Wayne, který má své nejlepší batmanovské roky za sebou, tedy něco podobného, jako jsme viděli v Temný rytíř povstal.

Superman vs. Bat Robot
Superman vs. Bat Robot

Nejnovější zprávy tuhle informaci potvrzují a podle producenta Daniela Altera, který sice s Batman vs. Superman nemá nic společného, nás čekají docela zajímavé věci. Kromě pravděpodobného čerpání ze slavného komiksu Dark Knight Returns Franka Millera, kde se slavné postavy DC Comics už setkaly, nás čeká i něco málo z díla Marka Waida a Alexe Rosse, které nese název Kingdom Come.

V Kingdom Come se příběh ubírá do budoucnosti, kde světem hýbou noví superhrdinové a tradiční Justice League je tak rozpuštěna. Své místo v komiksu má i postarší Batman, který do bojů o spravedlnost v Gothamu posílá androidy a sám je pak ovládá z pohodlí své jeskyně. Právě tímto se prý inspiroval i scénárista David S. Goyer, tvrdí Daniel Alter. Ten o tomto zajímavém tahu psal na svém Twitteru. Zároveň pro sequel Muže z oceli potvrdil Robina (Nightwinga). Androidí armáda „Batmanů“ by pak klidně mohla být tím, u čeho se Superman pekelně zapotí. Uvidíme.