Update: Bond Girl jako Wonder Woman v pokračování Muže z oceli?

Wonder Woman

Je pravda, že Warneři a DC Comics zatím oficiální prohlášení kolem Wonder Woman neuskutečnili. Tudíž nevíme, zda máme počítat s její účasti v sequelu Muže z oceli, vlastním filmu nebo se objeví až v Justice League. Samozřejmě musíme myslet i na tu možnost, že by její role v Batman vs. Superman mohla být jen formou camea a přípravy na filmovou budoucnost DC Comics. Nové zprávy, spíše klepy, ale říkají, že na zkušebních testech pro Wonder Woman je Olga Kurylenko.

Olga Kurylenko
Olga Kurylenko

Jde tak o další herečku, která je v posledních dnech s amazonskou superhrdinkou nejčastěji spojována. Tou druhou je Jamie Alexander, známá spíše z protipólu nazvaného Marvel. A odkud tyhle informace bereme? Existuje jeden filmový server (Schmoes Know), kde se to spekulacemi, často však založenými na pravdě, jen hemží. Podle zdroje, který prý čerpá přímo z produkce Batmana vs. Supermana, je Wonder Woman pro nadcházející seqeul Muže z oceli potvrzená a opravdu svou roli ve snímku sehraje.

Jiné zdroje ale uvádí, že celý ten humbuk okolo Wonder Woman jsou lži. Warneři prý jen hledají ženskou kamarádku pro Bruce Wayna, která by se měla pohybovat kolem třicítky na krku.

Jestliže jsou zvěsti o hereckých testech pravdivé, kterou herečku byste nakonec ve filmu rádi viděli? Olgu Kurylenko nebo Jamie Alenxander?

Gal Gadot, Olgy Kurylenko a Elodie Yung
Gal Gadot, Olga Kurylenko a Elodie Yung

Update: Nejnovější zprávy říkají, že pro roli Wonder Woman jsou momentálně zvažovány tři herečky. Kromě již zmíněné Olgy Kurylenko bychom na zkouškách našli Gal Gadot (Rychle a zběsile) a Elodie Young (G.I. Joe: Retaliation). Stále však může jít o pouhou přítelkyni Bruce Wayna, nikoliv o superhrdinku s bičíkem.