Uvidíme Joshe Brolina mezi dinosaury v Jurassic World?

Jurský svět

Premiéra Jurassic World, volného pokračování klasické série Jurassic Park, je naplánována na 12. června 2015. Režie se sice neujme Steven Spielberg, ale poněkud neznámý Colin Trevorrow, který se divákům pokusí naservírovat minimálně stejně zábavná dobrodružství jako ty z let 1993, 1997 a 2001. Co se týče příběhu, tak se nejspíš vrátíme na původní ostrov Isla Nublar, ale samotní prehistoričtí tvorové budou pravděpodobně k vidění i na plážích a v městech mezi obyčejnými lidmi. O moc víc se toho zatím bohužel neví, ale nyní jsme se možná dočkali jedné z hvězd, která by si mohla v Jurském světě zahrát. Tou je rodák z Los Angeles – Josh Brolin.

Josh Brolin
Josh Brolin

Novináři z TheWrap spojují Brolinovo jméno s hlavní rolí v nadcházejícím filmu. V tom by se měli mj. objevit i mladí herci Ty Simpkins, Nick Robinson nebo už trochu odrostlejší Bryce Dallas Howard. Zda se vrátí i staří dobří Sam Neill nebo Jeff Goldblum, není potvrzeno.

Uznávaný Josh Brolin má za sebou řadu zajímavých rolí (Tahle země není pro starý, Gangster Squad – Lovci mafie, Opravdová kuráž), ale stále to podle mého není ta „superstar“, která by měla nalákat fanoušky na takový blockbuster, jakým Jurassic World bez pochyby bude. V letošním roce budeme moci posoudit jeho herecký um v remakeu korejského Oldboye, kterého režíruje Spike Lee. Co si myslíte o jeho možném obsazení v pokračování dinosauří klasiky vy?