Trailer #2: The Wolf of Wall Street (2013)

Životopisný drama film The Wolf of Wall Street má skvělého režiséra (Martin Scorsese) i obsazení. Můžeme se těšit na Leonarda DiCapria či Matthewa McConaughey.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio

Krimi snímek The Wolf of Wall Street se bude točit kolem mladého makléře (Leonardo DiCaprio), kterému denně prochází rukama miliony dolarů. Nikoho by ale nenapadlo, že si byl schopný ulít i něco do vlastních kapes. Ne všem zasvěceným se to však bude líbit a ne každý se bude chtít podílet na tomto zločinu. Jak to nakonec asi dopadne?

Hodnocení traileru

Zklamání? Snímek má zajímavý koncept ohledně svého příběhu, ale nová ukázka mu sráží jeho původní kouzlo a celkový dojem, což je velká škoda. Bohužel toho moc nového neuvidíme. Především první polovina traileru je velice nezáživná, poté už se to pomalu rozjíždí. Musíme říci, že předchozí ukázka oproti této přeji jen určitým způsobem zabodovala. Snad se příště o hodně polepší.

Předchozí trailer s pořadovým číslem #1 přehrajete po kliknutí na odkaz. Snímku bychom se v našich kinech měli dočkat 16. ledna 2014. Dále hrají Jonah Hill, Kyle Chandler, Jean Dujardin, Rob Reiner, Jon Bernthal, Margot Robbie a Jon Favreau.

httpv://youtu.be/kNi_Zp3BmaM