Trailer #1: Babovřesky 2 (2014)

Veleúspěšná komedie Zdeňka Trošky si o pokračování vyloženě říkala. Babovřesky totiž trhaly rekordy v návštěvnosti a tak není divu, že se s ulítlým filmovým hitem setkáme v kinech minimálně ještě jednou. Pravděpodobně však vesnickou sérii čeká celá trilogie… Nic na tom nezmění ani fakt, že jsou Babovřesky kritikou naprosto strhané. Zatím navíc nic nenasvědčuje tomu, že by se dvojka měla vydat jinou cestou.

Rychle a zběsile podle Zdeňka Trošky
Rychle a zběsile podle Zdeňka Trošky

První upoutávka sází na typický Troškův humor. Trocha toho vesnického tlachání, pitvoření známých postav českého filmu a spousta netalentovaných neherců včetně hokejových mistrů světa. Otázkou zůstává, jak moc se výsledek bude lišit od čtvrtého pokračování Kameňáku, který právě vtrhl do kin. Po té trailerové stránce však můžeme říci, že prozatím nijak.

Babovřesky 2 vstoupí do kin někdy v polovině února 2014. V hlavních rolích se představí Lukáš Langmajer, Lucie Plekancová Vondráčková, Jan Dolanský, Veronika Žilková, Pavel Kikinčuk, Martin Stropnický, Jana Synková a čtveřice hokejové reprezentace – Ondřej Pavelec, Jakub Kovář, Jakub Voráček a Jiří Tlustý.

httpv://youtu.be/u4m0dhGtR3U