Teaser Trailer #1: Hercules: The Legend Begins (2014)

Kellan Lutz, herec většinou béčkových záležitostí, se podělil o první záběry z nového Herkula finského režiséra Rennyho Harlina. Než se ovšem k teaseru dostaneme, čeká nás kraťoučký proslov od Kellana Lutze a to přímo z placu Expendables 3, kde si rodící akční hvězda zahraje postavu Smilee. Plného traileru se pak dočkají návštěvníci Comic-Conu v New Yorku, který vypukne už zítra (12. října 2013). Nečekáme však, že se plnohodnotný trailer dostane i k nám.

Kellan Lutz jako Herkules
Kellan Lutz jako Herkules

Hercules: The Legend Begins byl dříve k nalezení pod názvem Hercules 3D, to však nemění nic na tom, že delší název bude finální. A co nás tedy v první ochutnávce čeká? Snad jen Kellan Lutz a pár machrovinek s mečem. Co ale překvapí asi nejvíce, je Lutzův letní sestřih. Třeba mu ale v průběhu filmu háro doroste ;-).

Premiéra filmu je stanovena na březen 2014. Ve vedlejších rolích se ukáží Roxanne McKee, Scott Adkins, Liam McIntyre, Johnathon Schaech a Rade Šerbedžija. Snímek si nepleťte s dalším Herkulem, tentokrát s názvem Hercules: The Thracian Wars, kde si hlavní roli střihne Dwayne Johnson v režii Bretta Ratnera.

httpv://youtu.be/dCTRjenklHU