Stephen Lang se vrátí do všech tří pokračování Avatara!

Stephen Lang

Oficiální prohlášení k nadcházející trilogii Avatara lezou z Twentieth Century Fox jako z chlupaté deky. Proto se není čemu divit, když po internetu lítají články typu „Schwarzenegger jako padouch v Avatarovi 2„, což však bylo studiem zamítnuto. Nicméně se do dalších tří sequelů vrací plukovník Miles Quaritch, kterého si v jedničce zahrál drsňák Stephen Lang. A není se třeba obávat, že jde o pouhé zvěsti, s informací totiž přišel sám James Cameron.

Stephen Lang
Stephen Lang

Režisér se k návratu Stephena Langa několika věty vyjádřil. „Stephen byl po prvním filmu nezapomenutelný, proto jsme ho pozvali zpět. Přesně vám teď neřeknu, jak ho v sérii přivedeme k životu, koneckonců je to sci-fi. Jeho postava se bude rozvíjet po opravdu nečekaných místech napříč všemi novými díly. Už se opravdu těším na další spolupráci s takhle talentovaným hercem, který se zároveň stal mým kamarádem.“

Minulý týden nám Sam Worthington připomněl, že první klapka natáčení celé nové trilogie padne někdy v těchto dnech příštího roku. První film, tedy Avatara 2, bychom v kinech měli vidět v prosinci 2016, zbylá pokračování vždy o rok později.