Rocketman: Tom Hardy je Elton John!

Tom Hardy

Tom Hardy se pomalu, ale jistě stává jednou z největších hvězd Hollywoodu. Viděli jsme ho zářit ve sportovním dramatu, komiksové adaptaci, svižné gangsterce, westernu i romantické komedii. Nikoho tak snad ani nepřekvapí, že má v současné době rozjednány desítky dalších projektů. Jedním z nich je i životopisný snímek Rocketman, který se zaměří na život slavného britského zpěváka, skladatele a klavíristy Eltona Johna.

Tom Hardy
Tom Hardy

Snímek je popisován jako velká hudební událost, která nás seznámí s malým talentovaných chlapcem, ze kterého se stane legenda. Sám Elton John pak speciálně pro tento film přezpívá spoustu svých slavných songů. Režírovat bude naprosto neznámý Michael Gracey, pro kterého bude Rocketman teprve druhou režijní zkušeností, hned po The Greatest Showman on Earth. (O zakladateli největšího amerického cirkusu). Scénář k filmu napíše Lee Hall, autor Válečného koně.

Generální ředitel britské společnosti Rocket Pictures, která má Rocketmana na starosti, pověděl o obsazení Toma Hardyho následující slova. „Tom Hardy je hvězdný talent, který přednese Eltona Johna s mimořádnou hloubkou. Jsme velmi rádi, že máme na palubě tak skvělého herce.“

Rocketman se začne natáčet na podzim roku 2014.