Jak jsem poznala vašeho otce aneb spin-off sitcomu HIMYM?

HIMYM

Je to tak. Kabelová stanice CBS opravdu zvažuje navázat na populární sitcom Jak jsem poznal vaši matku. Seriál totiž pomaličku směřuje do cíle a tak je na čase, aby se divák měl opět nač těšit. Na druhou stranu je pravda, že seriál pozvolna ztrácel na svém kouzlu i kvalitě, proto je velkou neznámou, zda by spin-off přinesl tolik potřebné oživení. Tvůrci HIMYM si to však myslí a podělili se tak o první informace, jak by to s nástupcem devítiletého hitu mohlo být.

HIMYM
HIMYM

Jak už název How I Met Your Father napovídá, hledal by se otec. Na řadu by však přišla úplně nová herecká sestava. Celkově by to ale zas na první pohled mělo HIMYM hodně připomínat. Hlavní hrdinkou by tak byla žena, která by svým dětem vyprávěla, jak kdysi dávno poznala svého manžela. Také se hovoří o tom, že by se členové spin-offu mohli objevit už v závěrečném díle deváté sezóny a převzít tak otěže. Navíc se uvádí, že by své místečko v seriálu dostala i stará známá hospůdka „MacLaren’s Pub“, kde by se mohli scházet i noví hrdinové.

Určitě také existuje teorie, že by se mohli vrátit i současné postavy. Na tohle rozuzlení si ale ještě nějaký ten čas počkáme. A co myslíte vy? Mohl by HIMYF uspět? Sledujete ještě vůbec HIMYM?