ExpendaBelles: Postradatelné ženy verbují

Cameron Diaz

Natáčení Expendables 3 je v plném proudu. Studio, které stojí za sérií Postradatelných však plánuje i něco nového. Tím něčím je Spin-Off oné série Sylvestera Stalloneho, kterým budou ExpendaBelles. Jednoduše řečeno – dívčí verze Postradatelných. O něčem podobném se mluvilo již před rokem, projekt ExpendaBelles však v posledních dnech dostává řádný update.

Cameron Diaz
Cameron Diaz

Podle serveru Deadline se totiž trio slavných hereček Meryl Streep, Cameron Diaz a Milla Jovovich chystá do Bulharska, kde by podle všeho mělo začít natáčení. Producent Avi Lerner stojící i za sérií Expendables či za doposud posledním Rambem, prohlásil k filmu ExpendaBelles už několik vět.

Meryl Streep
Meryl Streep

Tenhle akční filmu bude velkolepý a nebude o nic horší, než tři díly mužských Expendables. Budou tam bitvy, speciální a vizuální efekty, kaskadérské kousky. Bude to hodně podobné tomu, co Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Harrison Ford, Mel Gibson, Bruce Willis a Jeane Claude van Damme už dokázali. Dva skvělí scénáristé už na filmu pracují, momentálně hledáme režisérku.

Milla Jovovich
Milla Jovovich

Zmíněné duo píšící scénář je Karen McCullah Lutz a Kirsten Smith. Mezi jejich výtvory byste našli Pravou blondýnku nebo Chceš mě, chci tě. Zápletka by nás pak měla poslat do Bruneje, země velmi bohaté na ropu, kde se trio dívčích postradatelných utká s hlavním padouchem filmu. Sám Lerner pak nakonec přiznal, že momentálně vyjednává s dalšími herečkami.

Které jiné herečky byste si v ExpendaBelles dokázali představit? Napadá vás režisérka, která by se snímku mohla zhostit?