Ben Affleck oblékne zbrusu nový oblek netopýřího muže

Také už se těšíte na pokračování Muže z oceli, kde si to spolu rozdají Superman s Batmanem? Asi všem muselo být po zhlédnutí nové verze služebně nejstaršího komiksového hrdiny od Zacka Snydera jasné, že by se netopýří muž jen těžko mohl rovnat svému kolegovi/protivníkovi, pokud by měl pokračovat v zajetých kolejích nastavené trilogií o Temném rytíři. Co si budeme povídat. Christopher Nolan sice natočil tři fantastické filmy, ale svým důrazem na realističnost a uvěřitelnost poslal Batmana tak trochu pryč z klasického komiksového světa. Snyder proto několikrát zdůraznil, že jeho strážce Gothamu bude úplně z jiného těsta a pojede tedy úplně od nuly. Návaznost na Temný rytíř povstal rovnou škrtněme.

Batman: Noël (2011)
Batman: Noël (2011)

A v čem bude vlastně nový Batman jiný? Tak za prvé dostane zbrusu nový kostým. Ten by měl podle ComicBookMovie.com vypadat přibližně jako tři roky starý ohoz z komiksové knihy Batman: Noël. Tu napsal a nakreslil Lee Bermejo a mezi fanoušky i kritiky vzbudila spíše pozitivní reakce. Podle stejného zdroje nás také čeká nový Batmobil. Ten armádně a militaristicky vyhlížející od Nolana bude zcela nahrazen prototypem od General Motors navzdory faktu, že se na vývoji nového dopravního prostředku netopýřího muže podílí stejná parta vývojářů jako na tom, ve kterém jezdil Christian Bale.

Mezitím probíhá natáčení Batman vs. Superman. Podle některých zdrojů  byl Ben Affleck (Batman) spatřen jak na stadionu univerzity v Los Angeles jako Bruce Wayne povzbuzuje fotbalový tým Gothamské univerzity o poločasové přestávce během duelu s univerzitou z Metropolis. Pokračování Muže z oceli vstoupí do kin i s hrdiny prvního dílu 17. července 2015.