Batman začíná jako inspirace pro Terminátora 5?

Vrátí se rakouský silák?

Bude nového Terminátora natáčet Alan Taylor, režisér momentálně nejnovějšího snímku z Marvel Universe – Thor: Temný svět? Tak na tuhle otázku pravděpodobně nezná odpověď ani sám Alan Taylor, přesto už hodně fandů do série, kterou v roce 1984 započal James Cameron, bere tuhle informaci jako hotovou věc. Nicméně se zdá, že Talor ke slavné značce má co říct, dokonce má v hlavně myšlenku, která by Terminátora mohla po Salvation opět dostat na výslunní.

Vrátí se rakouský silák?
Vrátí se rakouský silák?

V nedávném rozhovoru totiž režisér vysvětlil, odkud se berou fámy, že právě on je tím vyvoleným režisérem. Je prý pravda, že se jednou jedinkrát sešel se šéfy studia, ve skutečnosti to však nebylo nic zavazujícího. Jenže na druhý den se už po internetu valily zprávy, že právě Alan Taylor je novým režisérem Terminátora 5. Nebyl by to však Hollywood, kdyby Taylor nebral tohle prohlášení stále jako klepy.

Režisér spolupracující s HBO na Hře o trůny a Boardwalk Empire se nakonec svěřil i se svými plány, kdyby mu nakonec Terminátor byl opravdu svěřen. Nijak se netají, že smeká před tím, co dokázal Christopher Nolan se svým prvním Batmanem. Pro Taylora je to nesmírně inspirující dílo a rád by se vydal v podobných šlépějích, jako právě kolega Nolan. Rád by ale zachoval feeling z prvních dvou Terminátorů Jamese Camerona, s tím, že by přišel i s něčím naprosto novým. Samozřejmě v případě, kdyby měl od studia volnější ruku.

Už brzy se prý také dočkáme oficiálního prohlášení na post režie i samotného obsazení. Takže nezapomeňte dále sledovat aktuality na našem webu ;-).