Batman vs. Superman: První klapka už tento víkend!

Batman vs. Superman

Natáčení sequelu komiksovky Muž z oceli v režii Zacka Snydera startuje už v sobotu 19. října. První klapka padne na fotbalovém hřišti Los Angelské vysoké školy, kterou si filmaři snímku Batman vs. Superman propůjčí na moment pro vlastní účely.

Batman vs. Superman
Batman vs. Superman

Zajímavostmi však jsou, že prvních 2000 příchozích fandů místního sportovního klubu obdrží od Warnerů trička s logem gothamského týmu, která navrhl sám Zack Snyder. Podle scénáře se utkají mužstva mládežnických celků Gothamu a Metropolis. Natáčení bude probíhat jen dvacet minut a to během poločasové přestávky zápasu skutečných celků vysokých škol. Svůj filmařský sen si splní i někteří skuteční hráči, podobně jako tomu bylo například ve filmu Temný rytíř povstal. Nikdo však zatím netuší, zda se na tribunách objeví i dvě hlavní hvězdy, Henry Cavill a Ben Affleck, jakožto fandové Metropolis a Gothamu.

Po natočení několika scén se však natáčení očekávaného filmu, kde se vůbec poprvé střetnou Batman a Superman, na několik měsíců pozastaví a bude se pokračovat až začátkem roku 2014. V novém roce se hlavními lokacemi štábu stane Detroit.

Film vtrhne do kin nejspíše 17. července 2015. V hlavních rolích se ukáží Henry Cavill, Amy Adams, Ben Affleck, Laurence Fishburne, Diane Lane a další. Jméno záporáka dosud neznáme, stejně tak ani netušíme, zda se vrátí Hans Zimmer nebo Christopher Nolan v roli producenta.

Update: Podívejte se, jak natáčení za přítomnosti režiséra Zacka Snydera probíhalo. Není to sice nic extra světoborného, ale když už, tak aspoň můžete mrknout na dresy Gothamu a Metropolis.

httpv://youtu.be/4RaulE8We_w