Trailer #3: Thor: Temný svět (2013)

Svět Marvelu se rozrůstá neuvěřitelnou rychlostí, o čemž se konkurenci může prozatím jen zdát. Své druhé dějství už zanedlouho představí Thor, který stále pokračuje ve své bohaté kampani. Ta by měla mít za výsledek podobný úspěch, jaký už letos slavil kolega v plechu Iron Man. Proto není divu, že ve skutečnosti zde už máme čtvrtý trailer, pokud budeme počítat i ten minulý, mezinárodní, který se představil publiku v Německu.

Chris Hemsworth
Chris Hemsworth

Nyní přichází na scénu lehce rozšířená verze, která pravděpodobně ještě neobsahuje žádné dotáčené scény. Ty si Marvel Studio vyžádalo kvůli oblíbenosti Lokiho a tak se většina celého štábu znovu sešla a dotočila několik nově dopsaných záběrů s adoptovaným bratrem Thora. I tak vidíme, že režisér Alan Taylor (Hra o trůny), pro kterého jde vůbec o první blockbuster své kariéry, nemá potřebu vytáhnout všechny trumfy najednou a tak ani zde, v traileru #3, se nám nedostává pořádného nakouknutí na hlavního záporáka filmu, kterým pravděpodobně bude Malekith, vládce temných elfů.

V hlavních rolích, bez žádného překvapení, se představí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Kat Dennings, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Anthony Hopkins, Ray Stevenson, Jaimie Alexander, Tadanobu Asano a Zachary Levi. Premiéra snímku je 7. 11. 2013.

httpv://youtu.be/assKdG5CVD4