Tom Hardy jako nový James Bond?

Tom Hardy

Daniel Craig ztvární Jamese Bonda ještě ve dvou pokračováních, nicméně jednoho dne bude muset být v ikonické roli nejslavnějšího britského agenta vystřídán. V minulosti se hovořilo mj. o Ewanu McGregorovi, Orlandu Bloomovi nebo dokonce o Idrisu Elbovi. V posledních dnech se však objevilo nové jméno. Jedním z možných kandidátů by mohla být hvězda posledních let Tom Hardy.

Tom Hardy
Tom Hardy

Rodák z Londýna, který před pár dny oslavil šestatřicáté narozeniny, se už v březnu letošního roku rozpovídal o tom, že by si Jamese Bonda jednou rád zahrál. Pro rádiovou stanici Magic 105.4 FM dokonce pronesl: „Rád bych si Bonda zahrál, kdyby režíroval Christopher Nolan, to by bylo fantastické.“ Hardy s Nolanem spolupracoval už na Počátku a posledním díle trilogie o Temném rytíři. Nyní vypadá jeho obsazení o něco pravděpodobnější. Podle britských novin Daily Star už zástupci MGM s Tomem Hardym předběžně jednají a jeho jméno figuruje na seznamu kandidátů úplně nejvýše. Není úplně jasné, zda se nejedná pouze o další spekulace novinářů, nicméně Hardyho jako Jamese Bonda bych rozhodně v kině rád viděl.

Poslední díl agenta 007 – Skyfall – se stal tím vůbec nejúspěšnějším bondovským filmem. V režii Sama Mendese snímek vydělal celosvětově přes jednu miliardu dolarů, proto se producenti rozhodli svěřit následující dvě pokračování opět do rukou režiséra Mariňáka nebo Americké krásy. Jak už bylo výše zmíněno, Daniel Craig se vrátí jako James Bond, ale 24. a 25. díly série budou pro pětačtyřicetiletého Craiga posledními.

Dovedete si Toma Hardyho představit jako jeho nástupce?