Rozjezd #22: Od Upřímné Světové války Z k Odkazu Temného rytíře

Pondělní rozjezd s pořadovým číslem dvacet dva právě přistál na webu a přináší přesně jedenáct všemožných kousků. Jako vždy jde o nejrůznější sestřihy, kraťasy, bláznoviny a vtipné předělávky.

Upřímný trailer – Světová válka Z

Upřimné trailery jsou vždy zárukou zábavy. Ten nejnovější patří zombie novince s Bradem Pittem a ukazuje přesně to, na co řada diváků při shlédnutí filmu reagovala.

httpv://youtu.be/I2cS5Fv5xIQ

Christian Bale a kamerové zkoušky pro Batman začíná

Než to všechno vypuklo, musel na sebe Christian Bale nasoukat kostým Vala Kilmera z Batmana navždy a vyzkoušet si svůj chraplák. V pozadí sekundovala Amy Adams, současná Lois Lane z Muže z oceli ;-). Video se veřejnosti představilo jen před pár dny!

httpv://youtu.be/EFK8kWf9hMM

Marty McFly – supersestřih

Hrdina trilogie Návratu do budoucnosti měl ve scénáři docela často scénu, ve které byl strachy bez sebe. Sestřih tedy obsahuje všechny záběry, kde Marty řve a nadává.

httpv://youtu.be/oOLsdcgxc4Y

Malá zrůda

Neuvěřitelný krátký film s dokonalou grafikou o chlapci, který během narozenin přemýšlí o přání, které by měl vyslovit během sfouknutí svíčky.

httpv://youtu.be/INHVxA-rM48

BatDad

Tenhle taťka ví, jak vychovávat své děti. Dokonce se o své praktiky svěřil na internetu.

httpv://youtu.be/YlVi0noRr-o

Za všechno může Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson se pyšní řadou skvělých rolí. Není divu, že na ulici potkává všemožné fandy, kteří mu vyznávají poklonu. Občas si ale uvědomí, že ne všechny role měly v životě diváků ten správný dopad.

httpv://youtu.be/uMl9oYSVGlo

Poslední, co ve filmu uvidíte

Sestřih záběrů, které patří k úplně tomu poslednímu, co slavné filmové kousky nabízí v posledních vteřinách stopáže.

httpv://youtu.be/XS29ffBXTEE

Dexter: Průřez osmi lety

Dexter se nezadržitelně blíží do finále a tak přichází na řadu supersestřih, který zrekapituluje předešlých osm sezón.

httpv://youtu.be/XCboInV2pxY

Darth Vader s hlasem malého Anakina

Další hrátky se Star Wars jsou tady. Dnes opět v hlavní roli s Darthem Vaderem, tedy Anakinem Skywalkerem. Co kdyby Vaderův mikrofon byl upraven tak, aby si slavný filmový záporák připomínal mluvu svého dětství?

httpv://youtu.be/g_H3_g9PhnM

Temný rytíř jako 8bitová hra

Předělávky do 8bitových her patří rovněž ke stálici Rozjezdu. Dnešní navíc mapuje příběh druhého Batmana v podání Christophera Nolana a tak tu rozhodně nesmí chybět.

httpv://youtu.be/C5uDcj3mMd8

Odkaz Temného rytíře

Uplynul přesně rok, co Temný rytíř předal žezlo Robinovi v podání Gordona-Levitta. S pokračováním nolanovské trilogie přichází kraťas, který právě pokračuje ve šlépějích jedné z nejslavnějších filmových trilogií.

httpv://youtu.be/kmLXTFWgX2s