Podcast #10: Affleck Batmanem, ohlédnutí za rokem 2013 a mnohem více ve čtyřech

Ben Affleck bude nový Batman

Kdo by se byl nadál, že dokážeme u tvorby podcastu vydržet až do první desítky. Na začátku jsme sami dost pochybovali. Nyní Vám přinášíme jubilejní díl s číslem 10 a doufáme, že se bude líbit.

Ben Affleck bude nový Batman
Ben Affleck bude nový Batman

Na natáčení tohoto dílu jsme se nakonec sešli čtyři, tedy známá dvojka Honza & Mike a dva hosté z řad našich redaktorů Dan Krátký a Roman Toupal. Mimochodem, tito dva byli hlavními protagonisty prvního podcastu NaFilmu.cz. Jsme tedy rádi, že se přišli podívat do jeho obnovené verze. Původně jsme chtěli přivítat o něco více hostů, ale je těžké někoho z redakce přemluvit. Příkladem jde právě Toupi, který i přes nekvalitní mikrofon a slabé internetové připojení na naši nabídku kývl, tímto se omlouváme za sníženou kvalitu jeho projevu.

Tradičně jsme se podívali na pár novinek, zastavili jsme se u Matta Damona jako režiséra, okomentovali nové přírůstky do Rychle a Zběsile, abychom pak mohli pořádně rozebrat novou komiksovou roli Bena Afflecka.

Potom jsme se docela obsáhle ohlédli za uplynulou filmovou sezónou, následně jsme se podívali na to, co nás letos ještě čeká a na závěr jsme si pro naše hosty připravili malé překvapení v podobě filmového kvízu, který měl prověřit jejich přehled. I když jsme si to připravovali, zřejmě nakonec budete mít, stejně jako my, pocit, že jde o improvizaci a výsledek je překvapivý.

Pokud chcete vědět více o našem podcastu, včetně bonusových materiálů a dalších informací, přidejte se do naší Facebookové skupiny níže. Tam nás můžete i kontaktovat stejně jako na mailu podcast@nafilmu.cz nebo pište do komentářů.

Jubilejní speciál je delší než obvykle, a to i po důkladném střihu, což berte jako bonus pro Vás. Jak Mike minule sliboval, dvojitá dávka emocí. Hezký poslech!