Žádný Ant-Man ve druhých Avengers a další komiksové zprávy

Ant-Man

Joss Whedon se trošku rozpovídal o druhých Avengers a potvrdil zprávu, která už nějakou dobu kolovala internetem, žádný Hank Pym. Nemáme prý čekat, že se bude doslovně držet předlohy a proto se v Avengers: Age of Ultron neobjeví Ultronův stvořitel Ant-Man. Další, kdo se neobjeví, je Ultronův android Vision. Což trošku zamotává spekulace o tom, že ho měl hrát Vin Diesel. Whedon dále říká, že Ultron bude mít úplně odlišný origin oproti komiksové předloze.

Ant-Man
Ant-Man

Prý prošli mnoho komiksů, ve kterých Ultron byl a žádný je nezaujal dostatečně, ne tak, aby na něm založili film. Chce totiž ze současného týmu vytěžit maximum. Navíc se přidá dvojice Scarlet Witch a Quicksilver, kteří s Avengers ze začátku nevycházeli zrovna dobře. Takže nás čeká, podle Whedonových slov, nějaký ten konflikt.

Scarlet Witch a Quicksilver
Scarlet Witch a Quicksilver

Někteří fanoušci (hlavně poté, co se vyjádřil Jackman) stále věří tomu, že dojde ke crossoveru mezi X-Meny a Avengers, protože se právě zmíněná sourozenecká dvojice nachází v obou filmech, ale Whedon to vyvrátil. Říká, že to nemá v plánu. Má prý spousty skvělých herců, spousty skvělých postav a ještě chce nějaké navíc. Prý si toho ale nechce naložit tolik, aby jen kvůli licencím natočil devítihodinový film.

Thanos
Thanos

Dále mluvil o postavě Thanose, který se objeví v Guardians of the Galaxy, ale nebude hlavním záporákem. Toho z něj nechce udělat, prý by se radši držel při zemi. Thanos bude v pozadí tahat za nitky, byl to vždy takový temný overlord.

Na The Avengers: Age of Ultron se můžeme těšit na jaře roku 2015.