Trailer #2: 2 zbraně (2013)

Máme tady nový trailer k filmu 2 Guns od režiséra Baltasara Kormakura, o kterém jste nedávno mohli slyšet ve spojitosti s povedeným filmem Hluboko.

Denzel Washington a Mark Wahlberg
Denzel Washington a Mark Wahlberg

Tento film má ale mnohem blíž k jinému z Kormakurových filmů a to ke krimi Kontraband. I v 2 Guns hraje Mark Wahlberg. K němu se přidal oscarový Denzel Washington jako jeho konkurent, ale okolnosti oba donutí, aby spolu spolupracovali. Je tu ale jeden menší zádrhel: oba dva jsou federálové v utajení a ani jeden to o tom druhém neví.

Poslední rok byli DEA agent Bobby Trench (Washington) a Marcus Stigman z Námořní pěchoty donuceni pracovat spolu. Oba pracují v utajení jako členové drogového spolku a nevěří si navzájem stejně, jako nevěří kriminálníkům, jež mají za úkol sejmout.

Když se jejich pokus infiltrovat mexickou skupinu a zachránit miliony začne kazit, jejich společnosti se od nich naprosto distancují a chtějí je zatknout stejně jako všechny ostatní. To pak vede k tomu, že se Trench a Stigman spojí a vytvoří tým. A navíc po letech strávených mezi kriminálníky oba odchytili několik triků, které se nebudou bát použít proti těm, kdo se je snaží dostat.

V dalších rolích uvidíme Paulu Patton, Billa Paxtona, Edwarda Jamese Olmose a Jamese Marsdena. 2 Guns se už v některých zemích hraje, k nám dorazí až v říjnu.

httpv://youtu.be/Sp8rcn1EvG4