Rozjezd #17: Od slaďárny Breaking Bad ke zmasakrovaným filmovým padouchům

Už je to přesně sedmnáct týdnů, co si každé pondělí můžete pošmáknout nad kupou nejlepších videí, které tak trochu souvisí s filmovým světem. Pro dnešek je připravena další sbírka deseti skvělých kousků!

Breaking Bad jako slaďárna

Začínáme jedním povedeným fan trailerem, který si ze slavného seriálu tak trochu utahuje a dělá z dramatické podívané romantickou komedii.

httpv://youtu.be/KWrRPohom3I

Star Wars rande

Jste na prvním rande pozval jste si ke stolečku všechny známé postavy z mezigalaktických Hvězdných válek. Objeví se téměř všichni známí a tak je jen na vás, s kým po večeři odejdete domů :-D.

httpv://youtu.be/JltXS4oqTeI

Drogy ve filmech

Podobné sestřihy nikdy v rozjezdu nechybí. Výjimkou není ani toto pondělí, které kromě „drogových“ záběrů nabídne další řadu skvělých videí, co za to stojí!

httpv://youtu.be/CKMemlQf3IU

Big Lebowski v 60vteřinách

Slavná komedie dua Coenů je dalším bijákem, který si zopakujeme v pouhých šedesáti vteřinách.

httpv://youtu.be/YLhB8G1IXPI

Travička zelená vs. Taken

Dva telefony, dvě postavy. Obě ale z jiného filmu. Co když slavné filmové telefonní scény souvisí s úplně jiným snímkem nebo dokonce úplně jiným filmovým žánrem?

httpv://youtu.be/_okvUNp52lQ

Hrdinové se představují

Superhrdinové si potrpí na dramatické představení sama sebe. Následující sestřih vše potvrzuje.

httpv://youtu.be/9H_xHpWWozM

Když se ve filmu skáče a padá

Další fantastický sestřih patří filmovým záběrům, ve kterých nejrůznější postavy skáčou ze skály, z mrakodrapů a dalších výšin.

httpv://youtu.be/uQGsp_pRj-Q

Je to moje chyba

Parádní kraťas, ve které hlavní roli hraje hvězdička z Community. Ta si zrovna prožívá nepěkné chvíle života, je ze všeho otrávená a tak díky souhry náhod bere svůj život do vlastních rukou. Je to ale návykové.

httpv://youtu.be/Uj2kQYk5pnM

Predator vs. Wolverine

Další video ze série skvělých kousků od Machinima. Tentokrát se proti sobě postaví Predátor a Wolverine. Koho tipujete za vítěze, ještě před tím, než spustíte video?

httpv://youtu.be/NY3T45Kn5sg

Po záporácích

Všichni jsou mrtví. Končetiny se válí po pokoji, všude samá krev. Kdo stojí za tímto masakrem filmových a komiksových padouchů?