Podcast #8: Wolverine review, vyhlížené filmy a soutěž

Wolverine Hugh Jackman

Odpočatí a plní sil po dovolené se vracíme s dalším letním dílem. Ve světě filmu se stále něco děje, a tak jsme se snažili do dnešního podcastu vybrat to nejzajímavější z toho, k čemu máme co říct.

Wolverine Hugh Jackman
Wolverine – Hugh Jackman

Nejdříve jsme se pozastavili nad několika zajímavými novinkami, pak jsem se rozpovídal o svých dojmech z nového Wolverina a musel jsem souhlasit s recenzí kolegy Yody. Mike se zase ohlédl za snímkem Conjuring.

Poprvé jsme si pro Vás připravili soutěž o trička (Superman a Batman) ve spolupráci s obchodem geekshop.cz, takže hezky poslouchejte a pokud znáte správnou odpověď, pošlete nám ji mailem na naši novou adresu podcast@nafilmu.cz. Na stejnou adresu nám můžete posílat i názory, nápady, výtky a prostě vše co byste nám chtěli sdělit.

Ještě jsme se stihli podívat co nás čeká v kinech v následujících měsících, protože jde o bezesporu zajímavé tituly. Nejvíce jsme zvědaví jak uspějí životopisné filmy jOBS a Diana. Dnešní díl je o něco delší, abychom Vám vynahradili to čekání na něj. Příjemný poslech!