Mel Gibson a Antonio Banderas oficiálně v Expendables 3

Antonio Banderas

První natáčecí den třetích Postradatelných se nezadržitelně blíží. Než se ovšem všichni svalovci sejdou na placu, je potřeba je veřejnosti nejdříve představit. Před třemi dny se oficiálně ohlásil Harrison Ford, naopak Bruce Willis řekl sbohem, když se nedokázal domluvit na finančních podmínkách. No a dnes byli studiem potvrzeni Mel Gibson, o kterém se spekulovalo už delší dobu a Antonio Banderas, který je každopádně další vítanou posilou.

Mel Gibson
Mel Gibson

Zatímco o roli Banderase nic specifičtějšího nevíme, Mel Gibson si střihne hlavního padoucha filmu. Obě legendy navíc už brzy spatříme ve filmu Roberta Rodrigueze Machete zabíjí.

Antonio Banderas
Antonio Banderas

Mezi jistá jména tak patří Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Dolph Lundgren, Steven Seagal, Mel Gibson, Antonio Banderas, Harrison Ford i Kellan Lutz, Ronda Rousey a Victor Ortiz. Dále pak s největší pravděpodobností Terry Crews a Mickey Rourke. Vzhledem k blížícímu se natáčení, které začíná v Los Angeles zřejmě příští měsíc, čekáme oficiální potvrzení Jackieho Chana, Wesleyho Snipese, Nicolase Cage a Milly Jovovich.

Režisér Patrick Hughes uvede film do kin 15. srpna 2014.