Je Orlando Bloom novým Batmanem?

Orlando Bloom

Jestli to takhle půjde dál, měli bychom možná založit rubriku „Fámy a spekulace“. Filmový svět totiž nedává spát žádnému bláznovi do komiksů, zvláště těm, kteří milují muže se znakem netopýra na hrudi. Gothamský rytíř se totiž, jak už bylo napsáno nesčetněkrát, vrací na filmová plátna v pokračování Muže z oceli nesoucí název Batman vs. Superman. A jak už to tak bývá, internetem se řítí zvěsti, kdo si Temného rytíře střihne tentokrát. Dokonce vše nasvědčuje tomu, že líbivou nabídku dostal i Christian Bale, tomuto comebacku do Gothamu ale moc nevěříme. Dále tu byla zvučná jména jako Josh Brolin a Ryan Gosling, o kterých jsme psali před pár dny. Zahraniční servery také uváděli Scotta Adkinse, dnes je to pro změnu Orlando Bloom!

Orlando Bloom
Orlando Bloom

Podle britského webu Express by to měl být právě on, hvězda Pirátů z Karibiku a Pána prstenů, kdo převezme otěže po skvělém Christianu Baleovi. Šestatřicetiletý herec by tak byl dalším Britem po Henrym Cavillovi, který by oblékl superhrdinský kostým a to nejen v Batmanovi vs. Supermanovi, ale i v budoucí Justice League. Express také uvádí, že z „důvěryhodného“ zdroje jsou přesně tato slova potvrzena a jeho účast je víceméně jistá ještě před castingem.

Joseph Gordon-Levitt
Joseph Gordon-Levitt

Nevím jak vy, ale podle mě by Warneři udělali nejlépe, kdyby do role Batmana obsadili Josepha Gordon-Levitta, který v posledním dílu trilogie Christophera Nolana převzal štafetu právě po Baleovi. Touto logickou variantou by Warneři určitě udělali radost nejednomu z napjatých fanoušků. Co myslíte vy?

Natáčení filmu proběhne někdy příští rok, v kinech se pak objeví v roce 2015. Scénář už píše David S. Goyer (Muž z oceli, Temný rytíř povstal) a režii opět obstará Zack Snyder.