Harrison Ford bude v Expendables 3!

Harrison Ford jako Indiana Jones

Přesně tak, třetí Postradatelní hlásí další zvučnou posilu, samotného Indiana Jonese Harrisona Forda. Před pár hodinami o tom informoval Sylvester Stallone na svém Twitteru, kde uvedl něco ve stylu, že se mu právě splnil sen a po letech čekání na spolupráci s Fordem se konečně dočkal. Jenže tahle novinková bomba má i své ale a to dosti velké. Expendables 3 totiž ztratilo Bruce Willise, kterého jsme mohli vidět v obou minulých dílech, zvláště pak v tom druhém, kde získal podstatně větší roli. 

Harrison Ford jako Indiana Jones
Harrison Ford jako Indiana Jones

Po uvedení těchto informací na svět, se šuškalo, zda právě Ford nenahradí Willise ve své roli Churche. Nakonec bylo tyto žvásty zameteny pod koberec, protože Harrisona Forda uvidíme v roli naprosto nové, potvrdil filmový reportér Jeff Sneider.

Třetí pokračování, které natočí režisér Patrick Hughes, prozatím skýtá jména jako Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jason Statham, Steven Seagal, Nicolas Cage, Wesley Snipes, Kellan Lutz, Milla Jovovich, Jackie Chan, snad i Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren a nyní také Harrison Ford. V roli záporáka se s největší pravděpodobností ukáže Mel Gibson.

Expendables 3 uvidíme v kinech nejspíše 15. srpna 2014.

Myslíte, že se dočkáme ve filmu při nástupu Harrisona Forda nějakého odkazu na jeho slavnou kariéru?