Druhého Thora čekají dotáčky

Thor: Temný svět (2013)

Když se Tom Hiddleston objevil na letošním Comic Conu, bylo jasné, že ho fanoušci milují a chtějí ho víc a víc. To je ale trochu problém, protože Loki se ve druhých Avengers vůbec neobjeví a tak přišel režisér druhého Thora se zvláštním způsobem, jak situaci zachránit. Dotáčky. Alan Taylor (Kill the Poor, Game of Thrones) tvrdí, že se tenhle týden ještě točí. Vrátil se i Anthony Hopkins a Taylor a jeho tým prý dopisuje, vymýšlí a dotáčí. Uvědomili si, že lid Lokiho miluje a logicky ho ve filmu musí být víc.

Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět (2013)

Taylor také potvrdil, že dotáčky nejsou známkou potíží. Na druhou stranu poté, co byl problém s délkou filmu a hudbou, bude zázrak, pokud Thor: The Dark World bude fungovat. Snad budeme mít štěstí, protože tenhle blonďák by si to zasloužil. Navíc když jeho parťák z X-Menů, Logan, takhle vyhořel. Nově natočené scény prý lépe propojí různé části příběhu a film doplní. Snad má pravdu.

Thor: The Dark World má premiéru už 7. listopadu 2013. Pokud si chcete zkrátit čekání (ne o moc, ale přeci) sežeňte si dvoučíslový event Marvel’s Thor: The Dark World Prelude, který spojuje události mezi filmem Avengers a Thor: The Dark World. A když budete v tom, vezměte si i Marvel’s Iron Man 3 The Movie Prelude (spojuje Avengers a třetího Iron Mana) nebo Marvel’s The Avengers: Black Widow Strikes (Iron Man 2 a Avengers). Všechny se dají za rozumnou cenu koupit na britském Amazonu (ale daleko levnější jsou e-verze).